Helyi közélet

2016.09.13. 13:15

Határvadász-toborzóirodát nyitottak Debrecenben

Debrecen - Debrecenben is várja a toborzóiroda a határvadász-képzésre jelentkezőket.

Debrecen - Debrecenben is várja a toborzóiroda a határvadász-képzésre jelentkezőket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Debrecenben, a Kossuth utca 20. szám alatt lévő épületének első emeletén alakították ki azt a toborzóirodát, ahol a rendőrök tájékoztatják a határvadász-képzés feltételeiről az érdeklődőket. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, érettségivel rendelkező 18. életévüket betöltött magyar állampolgár jelentkezhet, aki a felvételi követelményeknek megfelel.

A megyei rendőr-főkapitányság minden lehetőséget megragad, hogy a magukban elhivatottságot érző, rendőri szolgálatra kész polgárok a jelentkezéshez szükséges információkat és segítséget megkapják. Konkrét elhatározás esetén a jelentkezők megkapják azt az egységcsomagot, amelynek kitöltéséhez helyben segítséget is nyújtanak a rendőrök.

A toborzóiroda és a humánszolgálat munkatársai hétfőtől péntekig hivatali munkaidőben várja a határvadásznak jelentkező állampolgárokat.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában