Helyi közélet

2016.09.29. 13:46

Hal káposztával?

Nyíregyháza, Hajdúhadház - A Nemzeti Horgászok csapata minden évben valami újdonsággal rukkol elő.

Nyíregyháza, Hajdúhadház - A Nemzeti Horgászok csapata minden évben valami újdonsággal rukkol elő.

Bár díjat nem nyert, pontyhúsos töltött káposztájával azért nagy sikert aratott a tavalyi káposztás napokon a Nemzeti Horgászok csapata. A helyi társaság úgy érezte, ez idén is kötelezi arra őket, hogy újabb, eddig még ki nem próbált káposztás étellel nevezzenek be a versenybe.

Az ötletadó Tóth Csaba nevükhöz híven most is a halhús káposztával történő „házasításán” törte a fejét, így született meg a pontyfiléből készült káposztás fasírt ötlete, melynek kivitelezése remekül sikerült a hétvégi versenyen.

Tovább is van...

Ám ennél nem állt meg, desszertnek még érdekesebbet talált ki, ez pedig a káposztachipszes csoki, ami viszont már a Kovács Lázár vezette zsűri tetszését is elnyerte, és kreatív különdíjjal jutalmazta. Így a Tóth Csaba – Oláh János vezette csapat már nemcsak a közönség, de a szakma elismerését is kivívta. Ezek után jövőre még vadabb ötletek várhatók az alkotó kedvű hadházi gárdától.

HBN–ÉP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában