Helyi közélet

2016.09.27. 12:53

Fiatal lányokat sodort el egy autós Debrecenben, majd továbbhajtott

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat nyomozást.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 26-án 20 óra 30 perc körül Debrecenben, a Kartács utcán a Doberdó utca felől a Patay István utca irányába közlekedett egy fehér színű Audi típusú személygépkocsi vezetője. Az ismeretlen a Kartács és a Patay István utcák kereszteződésében úgy kanyarodott balra gépkocsijával, hogy nem biztosított elsőbbséget két gyalogos részére. Ennek következtében a sofőr a járművel elsodorta a fiatalkorú lányokat, majd a Lóverseny utca irányába megállás nélkül elhajtott. A baleset következtében a gyalogosok az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedtek.

A rendőrség kéri, hogy az Audi típusú személygépkocsi vezetője, illetve aki az esemény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni utca 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában