Helyi közélet

2016.08.03. 16:50

Tűz a fáskamrában, lángoló széna, karambol Józsánál

Debrecen, Püspökladány - A püspökladányi és a debreceni hivatásos tűzoltóknak akadt dolguk a keddi nap folyamán.

Debrecen, Püspökladány - A püspökladányi és a debreceni hivatásos tűzoltóknak akadt dolguk a keddi nap folyamán.

Teljes terjedelmében égett egy szénakazal, tegnap hajnalban, Nagyrábén, a Nádasrét utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a kazlat egy vízsugárral körbelocsolták, majd felügyelet mellett leégették. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi karambolozott tegnap délután a 35-ös számú főút, 73-as kilométerszelvényében, Józsa belterületén, a temető előtt. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói feszültségmentesítették a járműveket és átvizsgálták azok üzemanyagrendszerét, majd a helyszínelést követően letolták az útról a félpályás forgalmi akadályt képező járműveket. A két járműben összesen hárman utaztak, egyikük könnyű, míg ketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

Tegnap éjjel érkezett a bejelentés miszerint Debrecenben egy Makkai Sándor utcai családi ház fáskamrájában tűz keletkezett. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a lángokat eloltotta, így a tűzoltóknak az utómunkálatokat kellett elvégezni. Az eset során személyi sérülés nem történt, és a keletkezett anyagi kár is csekély.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában