Helyi közélet

2016.08.19. 13:46

Simábban a Sólyomon

Debrecen - Újraaszfaltozták a Sólyom utcát a Vámospércsi út és a Hold utca között.

Debrecen - Újraaszfaltozták a Sólyom utcát a Vámospércsi út és a Hold utca között.

Befejező szakaszához érkezett a Vámospércsi utat és az Acsádi utat összekötő Sólyom utca első 500 méterének felújítása - jelentette be a helyszínen a körzet önkormányzati képviselője, Papp Viktor. (Az utca teljes hossza csaknem 2 és fél kilométer.) Elmondta: a lakossági kérésre augusztus elején kezdődött, 21 millió forintba került munkák során előbb felmarták a régi, tönkrement burkolatot, majd szintbe hozták az aknafedőket, új aszfaltot terítettek le, végül most az útpadkát rendezik.

Papp Viktor arról is beszámolt, hogy az Új Főnix Terv keretében az önkormányzat idén 2,1 milliárd forintot fordít közlekedési fejlesztésekre. Ebből több mint másfél milliárdot meglévő utak (52) újraburkolására költenek, 11 utcában pedig új burkolatot készítenek. – A nagy felületeket érintő aszfaltozások jelentős része már meg is valósult – fogalmazott a Fideszes képviselő.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában