Helyi közélet

2016.08.06. 10:38

Ellopta a szomszédja kakasát egy férfi Debrecenben, mert a madár túl hangosan kukorékolt

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki ellopott egy kakast a szomszédból.

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki ellopott egy kakast a szomszédból.

A nyomozás adatai szerint K.R. Debrecenben, június 6-án dél körül átmászott egy létra segítségével a szomszédja udvarára, ahol áramtalanította a biztonsági kamerát, majd elvitte a kakast az ott található tyúkolból.

Az esetről a sértett értesítette a rendőrséget. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 éves férfit. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a debreceni lakost, aki elmondta, hogy azért vitte el a kakast, mert az hangosan kukorékolt, és nem tudott tőle aludni, ezt követően az állatot egy helyi erdőben szabadon engedte.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2016. augusztus 3-án befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában