Helyi közélet

2016.08.02. 17:42

Bor, dal - itt mindkettőből minőségit kaphatunk

Debrecen - Dzsessztörténeti eseményre készülődnek a Békás-tó partján.

Debrecen - Dzsessztörténeti eseményre készülődnek a Békás-tó partján.

Magyarország legrégebbi, folyamatosan működő hazai jazzfesztiváljának 39 koncertjén összesen 175 zenész lép fel augusztus 4-e és 7-e között, ez rekordlétszám hazánkban – tudatta a keddi tájékoztatón Maloschik Róbert művészeti tanácsadó. A Bartók Rádió egykori zenei főszerkesztője elmondta: a legfiatalabb művész a 16 éves Pál Gábor basszusgitáros, a legidősebb pedig a 78 éves Gyarmati Zoltán.

A Debreceni Bor- és Jazznapok, a 45. alkalommal megszervezett Jazznapok és a 17. Borkarnevál „házasságából” született. A minőségi zenét így változatos gasztronómiai élménnyel és borremekek kóstolásával együtt élvezhetjük majd. Idén több mint hatvan borászat 500 borát lehet megízlelni a Nagyerdőn. A sajtóeseményen elhangzott: a Debreceni Bor- és Jazznapok, a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Fesztiválszövetség szakmai értékelése alapján elnyerte a „Gasztroélmények Éve” ajánlását.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában