Helyi közélet

2016.07.06. 14:05

Küldjön hírt! - Erdélyben jártak a diószegisek

Berettyóújfalu - <em>A berettyóújfalui Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói a Határtalanul pályázat keretében erdélyi kiránduláson vettek részt 2016. május 20-24-ig.

Berettyóújfalu - A berettyóújfalui Diószegi Kis István Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói a Határtalanul pályázat keretében erdélyi kiránduláson vettek részt 2016. május 20-24-ig.

Az első napon Nagyváraddal ismerkedtek, majd megtekintették a Magyarremetei Árpád-kori templom freskóit és gyalogtúráztak a Rozsda-szakadékhoz. Szálláshelyük a varázslatos Torockón volt.

Nagyenyed és Gyulafehérvár bebarangolását követően a Székelykő megmászása jelentett újabb erőpróbát. A Torockószentgyörgyi várromból nyíló kilátást is megcsodálták. Torda városa, a Sóbánya, a tordai hasadék végigjárása is egész napi programot biztosított. Hazafelé Kolozsvár nevezetességeivel ismerkedtek.

- Vékonyné Nagy Judit -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában