Helyi közélet

2016.07.24. 09:11

Betört a hajdúdorogi iskolába, elvitt egy kis pénzt

Hajdúdorog - A hajdúböszörményi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 26 éves helyi férfi ellen.

Hajdúdorog - A hajdúböszörményi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 26 éves helyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint egy hajdúdorogi oktatási intézmény alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségre 2015. november 21-én 13 óra körül arról, hogy az intézmény gazdasági irodájának ajtaját ismeretlen személy felfeszítette. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján megállapították, hogy egy helyi férfi az intézmény gazdasági épületének fémrácsát és ajtaját felfeszítette és az egyik irodából készpénzt tulajdonított el. Ezt követően a betörő az ablakon egy másik irodába bemászott, és onnan is készpénzt vitt el. A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Károlyt. A 26 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.


Fotó: police.hu


A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészség részére megküldte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában