Helyi közélet

2016.07.24. 09:00

A tulaj és a rokona üldözte a zseblámpatolvajt

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 26 éves helyi lakost.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 26 éves helyi lakost.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy helyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint L. Csaba 2016. július 23-án 18 óra 35 perc körül a sértett Debrecenben, a Kadosa utcában található családi házának udvarára bement és az ott parkoló nyitott gépkocsiból egy zseblámpát eltulajdonított. A helyi lakost a sértett cselekménye közben megzavarta, aki a helyszínről elszaladt, de őt a férfi, valamint egyik rokona egy közeli utcában utolérte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta, majd értesítették a rendőrséget. A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a debreceni férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök megállapították, hogy a 26 éves férfi ellen a Budapest Környéki Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését, ezért őt kihallgatását követően átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában