Helyi közélet

2016.05.02. 06:13

Óriási csőtörés Debrecenben, elárasztotta a víz a Csapó utcát

Debrecen - Városszerte ingadozik a víznyomás, sok helyen pedig egyáltalán nincs víz egy hatalmas csőtörés miatt Debrecenben. A Csapó utcán jókora káosz szabadult el.

Debrecen - Városszerte ingadozik a víznyomás, sok helyen pedig egyáltalán nincs víz egy hatalmas csőtörés miatt Debrecenben. A Csapó utcán jókora káosz szabadult el.

Két héttel ezelőtt a Kossuth utcát áztatta a víz, akkor negyvenöt embert kellett kimenekíteni egy nagyobb csőtörés miatt, most a Csapó utcán ismétli magát a történelem.

Szinte nincs olyan városrész, amelyet ne érintene a probléma, sokak reggelét káoszba fordította a vízhiány és a Csapó utcai vészhelyzet.

Az önkormányzattól értesültünk, hogy a Csapó utca-Hunyadi utca kereszteződése és az Árpád tér közötti szakaszon várhatóan egész pályás útlezárásra és forgalomelterelésre kerül sor. Kerüljék az említett útszakaszt!



Több trolibusz, autóbusz terelőútvonalon

A Csapó utcán csőtörés miatt teljes útzár van érvényben, emiatt a 3/3A jelzésű trolibusz, a 11-es, 22/22Y-os, 24/24Y-os, valamint a 43-as autóbuszok, mind a két irányban terelőútvonalon közlekednek:

3/3A jelzésű trolibuszok

Köztemető, Főkapu irányába: Kossuth utca - Faraktár utca - Munkácsy utca - Víztorony utca - Ótemető utca

Segner téri irányába: Árpád tér - Rakovszky Dániel utca - Faraktár utca - Kossuth utca

A trolibuszok a Köztemető irányába nem érintik a Burgundia utca, Csapó utca, Berek utca, Bercsényi utca, a Segner tér irányába pedig a Bercsényi utca, Berek utca, Burgundia utca elnevezésű megállóhelyeket.

11-es autóbusz

Borzán Gáspár utca irányába: Burgundia utca - Kossuth utca - Faraktár utca - Rakovszky Dániel utca

Doberdó utca irányába: Árpád tér - Rakovszky Dániel utca - Faraktár utca - Kossuth utca.

Az autóbuszok a Borzán Gáspár utca irányába nem érintik a Csapó utca, Berek utca, Bercsényi utca, a Doberdó utca irányába pedig a Bercsényi utca, Berek utca megállóhelyeket.

22/22Y-os autóbuszok

A Vincellér utca irányába az Árpád tér - Rakovszky Dániel utca - Faraktár utca - Kossuth utca - Burgundia utca

A járatok nem érintik Bercsényi utca, Berek utca megállóhelyeket.



24, 24Y-os autóbuszok

A Köztemető irányába a Burgundia utca - Faraktár utca - Rakovszky Dániel utca - Árpád tér

A járatok nem érintik a Csapó utca, Berek utca, Bercsényi utca megállóhelyeket.

43-as autóbuszok

Kishatár utca irányába: Ótemető utca - Rakovszky Dániel utca - Faraktár utca - Kossuth utca - Burgundia utca Nagyállomás irányába: Burgundia utca - Kossuth utca - Faraktár utca - Rakovszky Dániel utca - Ótemető utca.

Az autóbuszok a Kishatár utca irányába nem érintik a Bercsényi utca, Berek utca, a Nagyállomás irányába a Csapó utca, Berek utca, Bercsényi utca megállóhelyeket.

A terelőútvonalon közlekedő járatok a a módosított útvonalon található megállóhelyen megállnak - tájékoztatott a DKV Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában