Helyi közélet

2016.05.12. 15:41

Kapósak a Debrecenben végzett mérnökök

Debrecen - Immár huszonkettedik alkalommal rendezi meg a Debreceni Egyetem Műszaki Kara az Épületgépészeti Szakmai Napokat. A rendezvény keretén belül csütörtökön és pénteken kihelyezett ülést tart a mérnöki kamara tagozata, ezzel párhuzamosan 21 kiállító mutatja be termékeit.

Debrecen - Immár huszonkettedik alkalommal rendezi meg a Debreceni Egyetem Műszaki Kara az Épületgépészeti Szakmai Napokat. A rendezvény keretén belül csütörtökön és pénteken kihelyezett ülést tart a mérnöki kamara tagozata, ezzel párhuzamosan 21 kiállító mutatja be termékeit. Az eseményre külföldről és az ország minden részéről érkeztek szakemberek, oktatók, ők tematikus előadásokat tartanak az épületgépészet és a megújuló energiaforrások témakörben.

Köszöntőjében dr. Kalmár Ferenc tanszékvezető kiemelte, épületgépészeti szakirányon évente ötven hallgatójuk végez, akik közül többen a kar létesítménymérnöki mesterképzésén folytatják tanulmányaikat. Ezek a leendő mérnökök igen kapósak a cégek között, a legjobbakat gyakran már a diplomázás előtt megkeresik állásajánlataikkal – tudhattuk meg Kalmár Ferenctől.

HBN–MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában