Helyi közélet

2016.05.27. 13:15

Az alsónadrágjában lapult az albán férfi valódi útlevele

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és őrizetbe vették az albán férfit.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és őrizetbe vették az albán férfit.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves albán állampolgárral szemben.

A debreceni kormányablakban 2016. május 26-án 10 óra körül megjelent egy férfi, aki magyar útlevelet akart csináltatni, ezért az ügyintézőnek átadott egy magyar állampolgár részére kiállított ukrán útlevelet, egy lakcímkártyát és egy, az útlevélben szereplő adatokkal kitöltött honosítási okiratot. Az ügyintéző megállapította, hogy az ügyfél nem beszél magyarul és nem ő van az útlevélben lévő képen. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 41 éves férfit, aki elismerte, hogy nem ukrán állampolgár és elmondta, hogy a valódi útlevelét elrejtette a ruhájában. A rendőrök átvizsgálták a férfi ruházatát és az alsónadrágjában megtalálták az okmányát. A nyomozók az albán állampolgárt gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában