Helyi közélet

2016.05.22. 09:41

Alumínium lemezekett lopott a polgári fiú

Polgár - A rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a 18 éves helyi fiút.

Polgár - A rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a 18 éves helyi fiút.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2016. május 21-én 9 óra körül arról, hogy egy Polgáron található lakatlan telek kerítéséről ismeretlen személy alumínium lemezeket tulajdonított el. A bejelentést követően a járőrök a helyszínre mentek, ahol az adatgyűjtés és a tanúk segítségével azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Sándort.

A rendőrök megállapították, hogy a 18 éves fiú 2016. május 20-án éjszaka megjelent a lakatlan teleknél, ahol a kerítésre felszerelt alumínium lemezek közül négy darabot lábbal lerugott, majd azokat eltulajdonította. A polgári lakos másnap reggel ismét visszament a telekhez és a még megmaradt alumínium lemezt is elvitte. A rendőrök B. Sándort elfogták, a városi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A fiatalember a bűncselekmény elkövetését elismerte és elmondta, hogy a lemezek egy részét a helyi MÉH telepen értékesítette, másik részét pedig egy ismerősének eladta, aki szintén bevitte azt a telepre. A nyomozók az eltulajdonított lemezeket a telepen lefoglalták és a tulajdonosának visszaadták.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában