Helyi közélet

2016.05.20. 13:39

A Gulyás Tüzép partner az otthonteremtésben

Debrecen - A Gulyás Tüzép ötvenezer négyzetméternyi raktározási területe, valamint háromezer négyzetméteres egyedülálló Otthon Áruháza garancia a minden igényt kielégítő, széleskörű, folyamatos minőségi választékra.

Debrecen - A Gulyás Tüzép ötvenezer négyzetméternyi raktározási területe, valamint háromezer négyzetméteres egyedülálló Otthon Áruháza garancia a minden igényt kielégítő, széleskörű, folyamatos minőségi választékra.

A Gulyás Tüzép nem csak egy tüzép! Termékköre jóval túlmutat az építőanyag kategórián, hiszen az építőanyagokon kívül kádak, kabinok, festékek kis- és nagykereskedelmével is foglalkozik a cég, burkolatválasztéka pedig rendkívüli. A Vámospércsi úton található Otthon Áruházában a tetőcserép- és térkő bemutatókerten kívül ez a rendkívüli burkolatválaszték is megtekinthető. Ebben a bemutató és értékesítési helyben – a bőséges választékon kívül - az a rendkívüli, hogy a nemzetközi burkolatkínálatot nem csak bemutató állványokon, hanem komplett berendezett fürdőszobák formájában is megtekinthetjük, társítva hozzájuk a szanitereket, csaptelepeket, kádakat és kabinokat, fürdőszobabútorokat és egyéb kiegészítőket, ihletet kapva ezzel saját fürdőszobánk megvalósításához.

A Gulyás Tüzép stabil szakmai támogatása, tapasztalata és szolgáltatásainak köre nélkülözhetetlen segítséget jelent a gondtalan építkezéshez, felújításhoz. Kérhetünk szaktanácsot, építészeti terv alapján történő terv- és anyagköltség számítást, számítógépes festék- és vakolat színkeverést, 3D-s fürdőszoba és térkő látványtervezést, hőkamerás épületvizsgálatot, rovarkárosodás elleni faanyagvédelmet, kölcsönözhetünk gépeket, valamint kérhetjük a megvásárolt termékek ütemezett házhoz szállítását is. Magas minőségű, igényes áruk széleskörű választékát találjuk meg a Gulyás Tüzépen, kedvező áron, teljes körű szakmai segítségnyújtással.

A Gulyás Tüzéppel a Fészek kiállításon is csak nyerhet!

A Fészek kiállításon a Gulyás Tüzép termékeinek bemutatása mellett csok tájékoztatással, valamint nyereményjátékkal is készül. Töltse ki a kérdőívet a tüzép beltéri vagy kültéri standjánál és nyerjen egy minőségi Besco fürdőkádat, egy Cristal zuhanykabint, vagy egy Hangsrohe csaptelep-rendszert.

A Gulyás Tüzépen a csok is többet ér!

Használja fel a 10 millió forintos csok-ot a Gulyás Tüzépen, s a tüzép plusz 300.000 Ft-ot visszaad utalvány formájában! A részletekről érdeklődjön a standnál a Fészek Kiállításon.

Árgarancia

2016-ban a Gulyás Tüzép garantálja a szerződésbe foglalt árakat az építkezés/felújítás minden anyagára! Így a termék ára nem fog változni, vagyis biztos lehet benne, hogy az időközben emelkedő árak nem befolyásolják építkezés/felújítás költségeit.

Tájékozódjon a Gulyás Tüzép standján a folyamatosan megújuló termékkínálatokról és az előnyös szolgáltatásokról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában