Helyi közélet

2016.04.11. 13:58

Súlyos testi sértés egy fél konzerv miatt

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint azért verte meg az ismerősét, mert az az engedélye nélkül bontott ki egy konzervet.

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint azért verte meg az ismerősét, mert az az engedélye nélkül bontott ki egy konzervet.

Egy hajdúböszörményi férfi 2016. március 14-én 19 óra körüli időben arról tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy az egyik ismerőse bántalmazta.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek. Kiderült, hogy a sértettet az említett ismerős befogadta magához hajdúböszörményi házába, mivel nem volt hova mennie. A sértett azonban felhergelte őt azzal, hogy míg aludt, felbontotta az egyik konzervet és annak a felét felhasználva ételt főzött magának. Amikor  V. Gábor felébredt és meglátta, hogy a másik férfi az engedélye nélkül bontotta ki a konzervet, felszólította, hogy azonnal hagyja abba amit csinál. A sértett erre nem volt hajlandó, el akarta készíteni az ételt, ezért a 41 éves terhelt többször fejen ütötte az öklével. A férfi támadója elől egy másik ismerőséhez menekült a házból, ahonnan együtt hívták fel a rendőrséget. A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a sérültet. A rendőrök V. Gábort otthonában elfogták és előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A sérült férfi az orvosi vélemény alapján a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakos ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában