Helyi közélet

2016.04.10. 10:16

Ruházatába rejtette a lopott holmit az áruházi szarka

Debrecen - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 40 éves férfit.

Debrecen - A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 40 éves férfit.

Egy debreceni áruház alkalmazottja tett bejelentést 2016. április 9-én 17 óra 30 perc körüli időben a rendőrségre arról, hogy az üzletben egy férfi a polcról fúrószár készletet, műanyag gyors csatlakozót, elektromos borotvát, zseblámpát és elektromos fogkefe fejet vett le, majd az utóbbi három termékről az áruvédelmi eszközt eltávolította. A 40 éves férfi a termékeket a ruházatába rejtette, majd az önkiszolgáló pénztárnál fizetés nélkül távozott a boltból. A gyanúsan viselkedő vásárlót a biztonsági őr észrevette, a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget. A járőrök E. Csabát bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság a helyi lakos ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában