Helyi közélet

2016.04.22. 10:07

Nadrágot lopott két tinédzser fiú egy debreceni üzletből

Debrecen, Nyíradony - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két nyíradonyi fiúval szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy debreceni üzletből elloptak egy nadrágot.

Debrecen, Nyíradony - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két nyíradonyi fiúval szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy debreceni üzletből elloptak egy nadrágot.

Egy debreceni üzlet alkalmazottja tett bejelentést 2015. december 9-én 19 óra körüli időben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy a boltban két fiút lopáson értek tetten. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy P. Zsolt és 16 éves társa bementek az üzletbe, ahol a 18 éves fiú levett egy nadrágot a polcról, amivel bement a próbafülkébe. A fiú eltávolította a nadrágról az áruvédelmi eszközt, miközben fiatalkorú társa a próbafülke előtt állva figyelte, hogy nehogy észrevegyék őket. Ezt követően a lopott cikket egy táskába rejtették, és fizetés nélkül távoztak a boltból. A gyanúsan viselkedő fiúkat az üzlet alkalmazottja észrevette, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A járőrök a nyíradonyi lakosokat elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A terheltek a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat az illetékes járási ügyészség részére vádemelési javaslattal megküldte.

- police.hu -


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában