Helyi közélet

2016.04.19. 14:49

Így vásárolt Debrecen vasárnap

Debrecen - Kíváncsiak voltunk, hányan használták ki az első vasárnapi nyitva tartást.

Debrecen - Kíváncsiak voltunk, hányan használták ki az első vasárnapi nyitva tartást.

Azért örültem a vasárnapi nyitva tartásnak, mert szombaton nem vettük meg az ajándékokat, amire szükség lett volna, így tudtuk pótolni - osztotta meg velünk Szabó-Vágner Noémi.

- A barátnőimre gondolok ilyenkor, mert a munkájuk mellett leginkább a hétvégén tudnak együtt lenni a családjukkal. Felesleges volt eltörölni a boltzárat, én eddig sem vásároltam vasárnap, helyette pihentem a párommal - árulta el lapunknak Kovács Gabriella.

Kozak Olimpiu korábban külföldön élve megszokta a hétvégi nyitva tartást, ezért örül neki, hogy megint lesz lehetősége vásárolni a hét utolsó napján.

- Számomra olykor problémát jelentett, hogy szombaton bevásároljak, emiatt nekem jól jön, hogy mostantól ismét tudom pótolni vasárnap azt, amit korábban elfelejtettem megvenni - örült a boltzár eltörlésének Mészáros Dániel.

Kerek Csombor örömmel fogadta a hírt, hogy vasárnap ismét nyitva lesznek az áruházak, és nem kell kisboltokat keresgélnie a városban, ha be akar szerezni valamit.

- Egyetértek az eltörléssel. Ha valamiért váratlanul le kell ugrani a boltba, jól jön, hogy ismét van nyitva tartó üzlet a közelben - mondta el Szeifert Péter.

HBN-MSZ | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában