Helyi közélet

2016.03.02. 15:39

Hipóval ijesztetett rá az intézkedő rendőrökre

Hosszúpályi - Megpróbálta leönteni az egyenruhásokat, a nyomozás szerint nem volt beszámítható.

Hosszúpályi - Megpróbálta leönteni az egyenruhásokat, a nyomozás szerint nem volt beszámítható.

Kényszergyógykezelés elrendelését indítványozza az ügyészség azzal a nővel szemben, aki tavaly nyáron hipóval próbált leönteni jogszerűen intézkedő rendőröket Hosszúpályiban. A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt az asszony ellen a Debreceni Járásbíróságon, ugyanakkor – mivel a nyomozás során megállapították a nő beszámíthatatlanságát, azaz nem ismerte fel cselekedetei jogellenességét – felmentését kérték.

A megyei főügyészség szerdai tájékoztatása szerint a bűneset 2015 júniusában történt, amikor két egyenruhás a reggeli órákban lopás miatt érkezett a vádlott házához. Többször kopogtak és ajtónyitásra szólították az asszonyt, aki a helyett váratlanul hipót lögybölt egy kis ablakon át a rendőrökre. Ők elhajoltak a maró anyag elől, ami így a ruhájukat érte. Ezt követően mentőt kértek és a helyszínre hívták a nő háziorvosát, majd előállították az asszonyt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában