Helyi közélet

2016.03.25. 11:39

Erős napkezdés: felébredt, fejbevágták egy kávékiöntővel, és még a mobiljával is leléptek

Derecske - A derecskei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 16 éves lánnyal szemben.

Derecske - A derecskei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 16 éves lánnyal szemben.

A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú lány 2015. október 25-én 4 óra körül a sértett derecskei házának ajtóüvegét betörte, az ajtót a benne található kulccsal kinyitotta, és bement a szobába. A lány a sértettet felkeltette, majd előzetes szóváltást követően egy kávékiöntővel fejen ütötte, a mobiltelefonját elvette, ezt követően távozott onnan. Az 57 éves férfi az esetről bejelentést tett a Derecskei Rendőrőrsön. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, majd a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost otthonában elfogták és a Derecskei Rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.


Fotó: police.hu


A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrs a fiatalkorúval szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában