Helyi közélet

2016.02.27. 19:00

"Más a közönsége, mint az átlag fesztiváloknak" - Bemutatták a Kexx-dokumentumfilmet

Hajdúböszörmény - Közvetlen hangulatban mutatták be csütörtök este hét órától „Kexx fesztivál – A film 2016” című dokumentumfilmjét Hajdúböszörményben.

Hajdúböszörmény - Közvetlen hangulatban mutatták be csütörtök este hét órától „Kexx fesztivál – A film 2016” című dokumentumfilmjét Hajdúböszörményben.

Terjengő popcornillat a folyosón. Kérdőíveket töltögető emberek. - Itt lesz a vetítés? – kérdezik páran a színházterem zárt ajtajára mutatva. A dokumentumfilm premiervetítése csütörtök este 19 órakor kezdődött.

Kardos Antal főszervező néhány tájékoztató jellegű információval és pár kedves szóval nyitotta meg az eseményt, majd a tévéfilm-hosszúságú dokumentumfilm került a vászonra.

A filmet a Rózsa produktum készítette. A nézők a Kexx fesztivál születésének körülményeibe, a szervezés kulissza titkaiba és a fellépők, fesztiválozók mélyebb gondolataiba tekinthettek bele - közölték a szervezők.

A filmben nyilatkozik számos hazai sztárfellépő, köztük Felcser Máté /Punnany Massif/, Süveg Márk /akph/, Sub Bas Monster és az Animal Canibals is. Még a 2015-ös Kexx fesztivál külföldi sztárfellépői is kifejtik véleményüket, Dj Illegal és Sicknature a Snowgoons képviseletében.

A közel egyórás film után Kardos Antal főszervező megköszönte a szép számú jelenlétet és egy baráti beszélgetésre hívta meg az érdeklődőket.

A szervezők elmondása szerint még terveznek a közeljövőben kisebb számú vetítéseket. „A cél, hogy közelebb hozzuk az emberekhez a fesztivált. Szeretnénk, hogy azok is megérezzék a fesztivál családias légkörét, akik még nem is voltak sosem Kexx fesztiválon” – áll a közleményben.

A filmhez egy előzetest is vágtak, ez itt tekinthető meg:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában