Helyi közélet

2016.02.05. 14:24

Ez az igazi technikai kánaán: minden, ami motor

Debrecen - Négy napon át várja a motorok szerelmeseit és az érdeklődőket a IV. Téli Motorkiállítás és Vásár a Malomparkban.

Debrecen - Négy napon át várja a motorok szerelmeseit és az érdeklődőket a IV. Téli Motorkiállítás és Vásár a Malomparkban.

A szerdától szombatig tartó rendezvényen közel 450 négyzetméteren csodaszép motorokat és egyéb érdekességeket láthatnak azok, akik kilátogatnak a bevásárlóközpontba. A „vasakon” kívül a kiállítók standjainál a motorozás elengedhetetlen tartozékait, védőfelszereléseit, kiegészítőit tekinthetik meg az érdeklődők, akik megismerhetik a kenés- és szereléstechnikai termékeket is. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya minden nap baleset-megelőzési programokat szervez. Ezeken tesztekkel és előadásokkal hívják fel a biztonságos közlekedésre a résztvevők figyelmét. A vállalkozó szelleműek a kiállított szimulátorokon tehetik próbára tudásukat, a férfiak szkanderben mérhetik össze erejüket, a gyermekeket pedig ügyességi pálya és arcfestés is várja.

Immár negyedik alkalommal rendezzük meg a kiállítást és vásárt – mondta el Nagy László főszervező. – Annak idején úgy gondoltuk, próbáljuk meg egy bevásárlóközpontban tető alá hozni az eseményt, mert így nem csak a motorosok fognak minket megtalálni, sokkal több embert elérhetünk. Bevásárlás közben hátha megakad a szemük a motorokon, odajönnek, érdeklődnek, talán ez által is közelebb tudjuk hozni egymáshoz a motorosokat és a többi közlekedőt. Sokan nem is tudják, mennyibe kerül egy motorkerékpár, illetve a motorozáshoz szükséges biztonsági felszerelések. Itt nyugodtan oda lehet menni és kérdezni az ország számos pontjáról meghívott szakemberektől, szerelőktől, akik szerviztanácsokkal is ellátják a kilátogatókat. Azokra is gondoltunk, akiket nem csak a technika érdekel. Őket élménybeszámolók, előadások várják, szombat délután például jelenlegi és egykori debreceni vaspapucsosokkal lesz közönségtalálkozó.

Ugyancsak a zárónapon kerül sor a Hajdú Online motoros szépségversenyének eredményhirdetésére, ahol szebbnél szebb hölgyeket láthat a nézőközönség. De ezen kívül bemutatkoznak a kiállítók, akiknél új és használt motorokat, felszereléseket vásárolhatnak azok, akik kedvet kaptak a kétkerekűhöz. – Ez egy családi rendezvény, mindenki talál olyan programot, ami felkelti az érdeklődését. A motorokkal lehet pózolni, fényképezkedni. Várunk mindenkit szertettel! A showra a belépés díjtalan – tájékoztatott a főszervező.

HBN


Megtaláltuk a motoros hétvége legszebb virágszálait! Nyolc lány indul a szimpátiaszavazáson, de a dobogóra csak a három legszebb állhat fel. Botrányosan jó csajok a kattintás után!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában