Helyi közélet

2016.02.09. 09:31

Előbb szexet kínáltak pénzért, majd ellopták a telefonját

Debrecen - A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két nővel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint ellopták egy férfi mobiltelefonját.

Debrecen - A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két nővel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint ellopták egy férfi mobiltelefonját.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytatott nyomozást V. Emília és Sz. Irén ellen.

A nyomozás adatai szerint 2016. január 23-án 3 óra körül Debrecenben, egy Piac utcai szórakozóhely előtt ment oda a két nő a férfihoz, akinek pénzért szexuális szolgáltatást kínáltak. A beszélgetés közben a nők odasimultak a 27 éves férfihoz, majd a nadrágzsebéből kivették a mobiltelefonját, és elszaladtak a helyszínről.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd a Kálvin téren észrevettek egy menekülő nőt, akinek a ruházata megegyezett a sértett által elmondottakkal. A járőrök a 28 éves V. Emíliát elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A debreceni lakos beismerő vallomást tett.

A beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a gyanúsított társát, egy 35 éves hajdúhadházi nőt, akit 2016. január 25-én hallgattak ki gyanúsítottként. Sz. Irén a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsított lakásán tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított mobiltelefont, amit visszaadtak a sértettnek.

A rendőrség a két nővel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában