Helyi közélet

2016.02.16. 12:40

Célkeresztben az áldozatvédelem

<div class="field field-name-field-lead field-type-text-long field-label-hidden"> <div class="field-items"> <div class="field-item even">Debrecen - A hajdú-bihari rendőrök és a helyi tanúgondozói hálózat munkatársai a tanúgondozásról és az áldozatvédelemről egyeztettek Debrecenben.</div> </div> </div>

Debrecen - A hajdú-bihari rendőrök és a helyi tanúgondozói hálózat munkatársai a tanúgondozásról és az áldozatvédelemről egyeztettek Debrecenben.

A közelgő Áldozatok Napja alkalmából 2016. február 16-án a Debreceni Törvényszéken rendhagyó konzultációra került sor a Hajdú-Bihar megye illetékességi területén működő tanúgondozói hálózat munkatársai és a rendőrség részvételével.

A konzultáció célja a felek egymás munkáját segítő együttműködésének elősegítése, továbbá az volt, hogy a tanúgondozói hálózat megismerje a rendőrség áldozatvédelemi tevékenységét.

Az egyeztetőn a rendőrséget Dr. Juhász Zoltán r. alezredes a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője képviselte. Az alezredes a találkozón ismertette a rendőrség áldozatvédelemmel kapcsolatos tevékenységét meghatározó jogszabályi hátteret, valamint az állami, társadalmi és civil szervezettekkel történő együttműködés jelentőségét és lehetőségeit.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában