Helyi közélet

2016.02.19. 13:15

Árpád-ház

<em>Lázár Jánost csak ne nyugtalanítsa, ha a miniszterelnök úr stratégiai főtanácsadójának ingyen odaadják a Szépművészeti Múzeumot, hogy ott vegye feleségül a miniszterelnök úr médiaügyeit intéző hölgyet</em>. Ratalics László írása.

Lázár Jánost csak ne nyugtalanítsa, ha a miniszterelnök úr stratégiai főtanácsadójának ingyen odaadják a Szépművészeti Múzeumot, hogy ott vegye feleségül a miniszterelnök úr médiaügyeit intéző hölgyet. Ratalics László írása.

Lázár János inkább szívlelje meg a múzeumigazgató úr érveit, miszerint nemhogy intézményi érdek egy ilyen igényt teljesíteni, de elébe kell menni, felajánlani a nemzeti galéria tereit ilyen célra, hiszen a múzeum társadalmi kapcsolatainak, támogatottságának erősítése… Már megint felüti fejét, földikutyaként búvik elő az ugar alól a magyaros kicsinyesség: nem vagyunk vájt fülű rajongói a késő reneszánsznak, nem lóg a budoárban egy Maffeo da Verona, egy Simonini, és máris irigykedünk arra, aki a Jupiter Ámor diadalmenetében előtt grasszálhat esténként guccis fürdőköpenyben? Lázár János, aki oly sok mindenért felel, az uniós pénzektől Paks 2 előkészítésén át a lézerblokkolókig, hogyhogy nem gondol a saját intézményi érdekeire? Tényleg nyugtalankodna, ha a miniszterelnök úr stratégiai főtanácsadója, aki azóta elvált, majd újra házasodott, de ismét elvált, szóval ha megint a Szépművészetibe vágyódna? Nem szabad stresszelni: oda kell adni, akkor is ha polgári kispályás labdarúgó tornára kéri. És átvinni az Országházból a Szent Koronát: ragyogj újra, Árpád-ház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában