Helyi közélet

2016.01.14. 11:04

Tető alá hozták a böszörményi vágópontot

Hajdúböszörmény - A Startmunka-mintaprogram keretein belül, pályázati forrásból megvalósuló hajdúböszörményi vágópont két ütemben lett kész.

Hajdúböszörmény - A Startmunka-mintaprogram keretein belül, pályázati forrásból megvalósuló hajdúböszörményi vágópont két ütemben lett kész. A Külső-Dorogi úton épülő vágóhídnál tartott sajtótájékoztatón Kiss Attila polgármester és Sőrés István alpolgármester elmondta, hogy 2015 végére maga az építmény került tető alá, idén, a második fázisban a működéshez szükséges technológia kialakítása, valamint az eszközbeszerzés valósul meg. A fejlesztés közel 60 millió forintos nagyságrendű, a kivitelezést a Városüzemeltetési Intézmény közfoglalkoztatott dolgozói végzik. A vágópont beüzemelését követően, a Hajdú-tanyán, a közfoglalkoztatottak által tenyésztett jószágokat vágják le, majd a húst a város intézményeinek konyháin hasznosítják - tudtuk meg.

HBN​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában