Helyi közélet

2016.01.01. 08:40

Ököllel verte a bejárati ajtót a hívatlan szilveszteri vendég

Debrecen - A debreceni rendőrök előállították a férfit, aki egy Petőfi téri lakásnál jelent meg, de nem tehette volna.

Debrecen - A debreceni rendőrök előállították a férfit, aki egy Petőfi téri lakásnál jelent meg, de nem tehette volna.

Egy nő tett bejelentést a rendőrség ügyeletére december 31-én 16 óra 15 perckor arról, hogy élettársa a bíróság távoltartó végzése ellenére megjelent a Debrecenben, a Petőfi téri lakásánál és ököllel üti az ajtót, miközben kiabál. A járőrök a helyszínre mentek, ahol ott találták a férfit, akit igazoltattak, valamint felvették a kapcsolatot a bejelentővel, aki bemutatta a Debreceni Járásbíróság jogerős végzését, amelyben 30 nap időtartamra szóló megelőző távoltartásról rendelkeztek a férfivel szemben. A rendőrök a végzésben foglaltak megszegése miatt a 42 éves férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd a távoltartás szabályainak megszegése miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 könnyű sérüléssel, míg 1 súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 1 személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 6 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában