Helyi közélet

2016.01.05. 10:40

Már majdnem letelt a rendőrök szolgálata, amikor bekövetkezett a tragédia

Hajdúböszörmény - A halálos baleset körülményeit, illetve azt, hogy ki a felelős annak bekövetkezéséért, vizsgálják.

Hajdúböszörmény - A halálos baleset körülményeit, illetve azt, hogy ki a felelős annak bekövetkezéséért, vizsgálják.Halált okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt rendelt el nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a december 30-án este történt baleset miatt, amelyben életét vesztette egy elektromos kerékpárt vezető férfi, miután rendőrautóval ütközött Hajdúböszörményben. Mint dr. Nagy Andrea, a KNYF szóvivője elmondta, a helyszíni szemle ügyészi részvétel mellett zajlott; az autóban ülő két rendőr szolgálatban volt.

Úgy értesültünk, a baleset röviddel a rendőrök szolgálati idejének vége előtt történt; szemtanúk szerint a helyszínen erősen megtörtnek mutatkoztak. Értesítették a kollégáikat is, s hozzáláttak a 47 éves helyi férfi újraélesztéséhez, ám a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni.

HBN–SZZSL


Hajdúböszörmény - Halálos közúti közlekedési baleset történt december 30-án 17 óra 30 perc körül időben Hajdúböszörményben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában