Helyi közélet

2015.11.04. 16:28

Küldjön hírt! - Megnyílt a Levegő Munkacsoport vándorkiállítása

Nagykereki - <em>Magyarországon évente 16 000 ember veszíti életét idő előtt; több mint 10 millió napot töltünk évente a levegőbe kerülő részecskeszennyezés miatt; minden ember naponta 15 ezer liter levegőt forgat meg a tüdejében, és közben rengeteg veszélyes anyagot is beszív… Mit neveznek PM10-nek, mi az éghajlatváltozás súlyos következményei?</em>...

Nagykereki - Magyarországon évente 16 000 ember veszíti életét idő előtt; több mint 10 millió napot töltünk évente a levegőbe kerülő részecskeszennyezés miatt; minden ember naponta 15 ezer liter levegőt forgat meg a tüdejében, és közben rengeteg veszélyes anyagot is beszív… Mit neveznek PM10-nek, mi az éghajlatváltozás súlyos következményei?...

Számos és ehhez hasonló ismereteket szerezhetnek és kérdésekre kaphatnak válaszokat azok az érdeklődők, akik a Levegő Munkacsoport vándorkiállításának következő helyszínére, a Nagykereki Bocskai Várkastélyba látogatnak el.

A kiállítás lebonyolításában a Levegő Munkacsoport munkatársa Susánszky Ferenc technikai szerkesztő, grafikus nyújtott szakmai segítséget.

A kiállítás 2015. november 04-én nyílt meg, és november 30-ig látogatható.

- Dávid Ildikó Tünde -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában