Helyi közélet

2015.11.09. 09:56

Elaludt egy srác az utcán, minden értéket elloptak tőle

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a három hajdúhadházi fiatalt, akik a gyanú szerint az utcán fosztották ki áldozatukat.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a három hajdúhadházi fiatalt, akik a gyanú szerint az utcán fosztották ki áldozatukat.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 8-án 3 óra körüli időben három fiatalember sétált Debrecenben, a Hadházi úton, ahol észrevették, hogy a földön egy fiú fekszik. Az ismeretlenek odamentek az alvó sértetthez, akitől ellopták a kerékpárját, mobiltelefonját, baseball sapkáját és a cipőjét, majd a helyszínről távoztak. Amikor a 21 éves sértett felébredt, észrevette, hogy eltulajdonították tőle értéktárgyait.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a fiút meghallgatták, majd a bűncselekménnyel kapcsolatban széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az elkövetők felkutatása érdekében. A járőrök az Apafai vasútállomás közelében, a vasúti töltés mentén megláttak három fiút, akik a sértett eltulajdonított kerékpárjával sétáltak Hajdúhadház irányába. A hajdúhadházi lakosokat a rendőrök igazoltatták és átvizsgálták a ruházatukat, amelynek során megtalálták a korábban eltulajdonított tárgyakat is.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves, 16 éves és 17 éves fiatalembereket a rendőrök elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A három fiatalkorút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A terheltek a bűncselekmény elkövetését beismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottakkal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 21 esetben foganatosítottak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában