Helyi közélet

2015.11.24. 15:30

Egy eltűnt fiatal lány után kutat a debreceni rendőrség

Debrecen - A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik Balogh Anasztázia megtalálása érdekében.

Debrecen - A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik Balogh Anasztázia megtalálása érdekében.

A Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 17 éves Balogh Anasztázia eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a debreceni lány 2015. november 20-án reggel otthonról iskolába indult, ahová nem érkezett meg és azóta életjelet nem adott magáról. Felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A lány körülbelül 155 centiméter magas, normál testalkatú, sötétbarna színű, hosszú hajú, eltűnésekor kék színű farmernadrágot, fekete színű műbőr kabátot viselt és barna színű műbőr táska volt nála.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Balogh Anasztáziát felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában