Helyi közélet

2015.10.01. 12:39

Nadrágot és táskát lopott

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a kokadi férfit.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a kokadi férfit.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított büntetőeljárást a 26 éves L. Róbert ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 30-án 16 óra körül egy férfi a debreceni Csapó utcai áruház egyik üzletében levett a polcról egy nadrágot és egy táskát, majd besétált velük a próbafülkébe. Ott a két termékről eltávolította az áruvédelmi eszközöket, a saját táskáját és a nadrágot belerakta az eltulajdonított táskába, majd fizetés nélkül távozott az üzletből, az áruvédelmi kapu azonban jelzett. A biztonsági őr visszatartotta a férfit és bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A helyszínre érkező rendőrök a 26 éves kokadi lakost elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. L. Róbert beismerő vallomásában elmondta, hogy azért ment be az áruházba, mert ott sok az üzlet és ruhát akart magának lopni.

- police.hu -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában