Helyi közélet

2015.10.20. 13:45

Már autóval és motorral a Campus Fesztre

Debrecen - Az egyetem főépületében lesznek a tanfolyamok, amelyekre nem csak az egyetemistákat várják.

Debrecen - Az egyetem főépületében lesznek a tanfolyamok, amelyekre nem csak az egyetemistákat várják.

Friss jogsival a 2016-os Campus Fesztiválra? Igen, a Campus Autósiskola új tanulói nemcsak a jogsit, de a fesztiválbérletet is bezsebelhetik.

Motorozni vágyókat is

Nem csak egyetemistákat oktatnak a járművezetés művészetére a Debreceni Egyetem főépületében működő Campus Autósiskola munkatársai, természetesen a komoly tapasztalattal rendelkező oktatóktól akár a középiskolások és a már főállásban dolgozók is tanulhatnak. Mindezt támogatja a rugalmas időbeosztás is, amit a tanulók igényeihez igazítanak. „Kéthetes intenzív tanfolyamokon sajátíthatják el a jelentkezők a KRESZ-ismereteket, a vizsga után kezdhető is egyből a rutin megszerzése. A jogosítvány akár két hónap alatt is összejöhet, oktatóinkkal alkalmazkodunk a tanulók időbeosztásához, reggeltől estig lehet nálunk vezetni, akár még szombaton is” – tájékoztatott Vincze Ildikó, az autósiskola képviselője.

A motorozni vágyóknak jó hír, hogy a Campus Autósiskolánál immár motorra is szerezhető jogosítvány minden kategóriában. Az pedig csak hab a tortán, ha a sikeres elméleti és gyakorlati vizsgák után még a jövő évi Campus Fesztiválra érvényes bérletek is ott lesznek a jogosítvány tokjában, amit minden új tanulónak tud az iskola biztosítani.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában