Helyi közélet

2015.10.24. 11:12

Ma este Rúzsa Magdi táncoltatja meg a Hallt

Debrecen – „Van egy füzetkém, amibe a gondolatfoszlányokat szoktam bevésni…”

Debrecen – „Van egy füzetkém, amibe a gondolatfoszlányokat szoktam bevésni…”

Szombaton este 19 órától a Nagyerdei Stadion lelátói alatt, Magyarország legnagyobb klubjában, a Hallban koncertezik Rúzsa Magdi.

Folyamatos koncertezéssel, hatalmas pörgésben telt ez az éve Rúzsa Magdinak, akire még idén vár egy közös turné Presser Gáborral. A nagy rohanás közben azért arra is van ideje a fiatal énekesnőnek, hogy új dalaival foglalkozzon, néhány héten belül debütál is egy új szerzemény. A dalszövegek, dallamok, az ihlet azonban ekkor is megtalálja Magdit, aki igyekszik is ezeket nem elfelejteni.

„A telefonomba is szoktam jegyzetelni, de van egy füzetkém is, amibe a gondolatfoszlányokat, a fejemben megjelenő képeket, hangulatokat szoktam bevésni. Amikor leülök szöveget írni, és már elképzelem, hogy mit szeretnék körbeírni, akkor szoktam ezeket a jegyzeteket elővenni és pluszgondolatokat meríteni belőlük. Néha ezekből születnek a legszebb szövegek” – avat be az alkotás folyamatába Rúzsa Magdi, aki szombaton este még a Hallban énekel, jövőre pedig a pesti Arénában ad egész estés koncertet rajongóinak.

HBN-SzL


Az október 24-i, debreceni koncertre belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók, de jegyvásárlásra a koncert idején a helyszínen is lesz lehetőség.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában