Helyi közélet

2015.10.12. 07:29

Két magyar táncossal jön a Lord of the Dance a Főnixbe

Debrecen - Október 20-24. között hazánkban turnézik a világ legnépszerűbb táncshowja, a megújult Lord of the Dance – Dangerous Games.

Debrecen - Október 20-24. között hazánkban turnézik a világ legnépszerűbb táncshowja, a megújult Lord of the Dance – Dangerous Games.

Michael Flatley 2014-ben több hónapig tartó munkával újra koreografálta és rendezte produkcióját. Az új show merészen eltávolodik az eredeti produkciótól: a hihetetlen látványt, a lélegzetelállító, új táncokat korszerű vizuális-, és fénytechnikával ötvözte, az új hangzásnak és a látványos kosztümöknek köszönhetően egy vadonatúj produkció jött létre.

Jelenleg három társulat járja a világot a show-val. A hazánkba érkező produkcióban pedig két magyar táncost láthatunk a főszerepekben! Papp Zoltán és Krén András évek óta tagja a társulatnak. Az európai turné során, ugyan váltott szereposztásban, de Andrást, a Lord (a Tánc Ura) és Zoltánt, a Dark Lord (a Sötét Nagyúr) szerepében láthatja majd a hazai közönség is!

A társulat október elején indult európai turnéjára. A díszleteket, jelmezeket, színpadi- és világítástechnikát két hatalmas kamionnal hozzák. Összesen ötvenen, köztük harmincöt táncossal érkeznek október 21-én Debrecenbe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában