Helyi közélet

2015.10.14. 17:22

Jogosítvány megszerzése indul!

Debrecen – Akár ajándékötletnek is kiváló lehet egy tanfolyam.

Debrecen – Akár ajándékötletnek is kiváló lehet egy tanfolyam.

Több ezer sikeres vizsgázó a garancia arra, hogy a Campus Autósiskola megbízható választás a vezetői engedély megszerzésére. A jelentkezők ráadásul a jövő évi Campus Fesztiválra is „engedélyt” kapnak a behajtásra.

Autóval a fesztiválra

A Debreceni Egyetem főépületében működő Campus Autósiskola nevével ellentétben bárki számára biztosítja a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati felkészítést, így akár a szalagtűzők időszakában a végzős középiskolások családtagjai számára ajándékötletnek is kiváló lehet egy tanfolyam, ami még a jövő nyári bulit is biztosíthatja a tanulóknak, akik 2016 júliusában már autóval vihetik a barátokat a Campus Fesztiválra.

Akár hétvégén is

Egyetemistáknak, középiskolásoknak és a már dolgozó munkavállalóknak egyaránt megfelelő időpontokat biztosít a Campus Autósiskola az alapos felkészülésre, az elméleti órákat a késő délutáni, esti órákban tartják, a gyakorlatokat, a forgalmi rutint pedig szintén a tanulóvezetők igényeihez igazítva lehet megszerezni, ez akár hétvégi vezetést is jelenthet az autósiskola tapasztalt és segítőkész oktatóival együttműködve.

HBN-SZL


A Debreceni Egyetem főépületének mélyföldszintén található autósiskola tanfolyamaira folyamatosan lehet jelentkezni, az őszi időszakban akár még szerteágazóbb tudást is szerezhetnek a tanulók, hiszen ebben az évszakban száraz és nedves úton egyaránt meg lehet tanulni biztonságosan vezetni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában