Helyi közélet

2015.10.25. 08:49

Fülhallgatót loptak a fiúk

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták azt a két fiút, akik a gyanú szerint egy helyi áruházból fülhallgatót tulajdonítottak el.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták azt a két fiút, akik a gyanú szerint egy helyi áruházból fülhallgatót tulajdonítottak el.

Egy debreceni áruház alkalmazottja tett bejelentést 2015. október 24-én 20 óra 20 perc körüli időben a rendőrség ügyeletére arról, hogy az üzletben két fiú a polcról levett egy fülhallgatót, majd arról az áruvédelmi eszközt eltávolították. Az egyik fiatalember a terméket a nadrágjába rejtette, majd társával fizetés nélkül távoztak a boltból. A gyanúsan viselkedő fiatalokat a biztonsági őr észrevette, a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget. A járőrök a két fiatalkorút bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. A terheltek a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság a helyi lakosok ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

- police.hu -


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 4 esetben foganatosítottak.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában