Helyi közélet

2015.10.26. 19:25

A világutazó Frei Tamás mesél a Lovardában

Debrecen – Az a fontos, hogy érdekes legyen az életem címmel tart november 3-án, 19 órától előadást Frei Tamás a Lovardában, aki legújabb, Agrárbárók című regényét is bemutatja.

Debrecen – Az a fontos, hogy érdekes legyen az életem címmel tart november 3-án, 19 órától előadást Frei Tamás a Lovardában, aki legújabb, Agrárbárók című regényét is bemutatja.

A nap végén jelenik meg Frei Tamás új regénye, sorban már a negyedik, amely a fiktív szereplő, André Calvi több földrészt érintő zűrzavaros kalandjaival szórakoztatja a közönséget – teszi mindezt a hazai aktuálpolitika és közélet áthallásaitól sem mentesen, a magyarországi földosztások megértéséhez szeretné olvasóit közelebb vinni a szerző.

„Másfél évnyi munka volt vele, a végén, az utolsó hónapokban hétvégéken is, szombat, vasárnap, napi 10-12 óra. Élveztem írni, de azért négy hónapig benne lenni André kalandjaiban, mindig máshol járni képzeletben, mint ahol az ember valójában ül, ír, alszik, hát ez egy kicsit strapás” – írta a legnagyobb közösségi oldalon a hétvégén Frei Tamás, aki szó szerint benne élt hősének bőrében, hiszen az anyaggyűjtés és alkotói időszak alatt beutazta a helyszíneket Marokkótól Japánig, hogy minden részlet, jelenet, szereplő és hangulat leírása pontos legyen.

HBN-SZL


A november 3-i előadásra belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, az IBUSZ, a Földkörüli Utazás és az OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában