Helyi közélet

2015.09.16. 11:06

Videó: Végh Sándor retrója aratott a szauna vb-n

Debrecen - Törölközőpörgető-akrobata – így jellemezte az egyik vendég a debreceni versenyző produkcióját.

Debrecen - Törölközőpörgető-akrobata – így jellemezte az egyik vendég a debreceni versenyző produkcióját.

Illatorgia, fényjáték, a szocializmus utolsó éveit idéző zene, egy magyar versenyző káprázatos előadása, és mindezt legalább száz izzadó ember tapsa, éljenzése kísért – ez volt Végh Sándornak, az Aquaticum szaunamesterének világbajnoki produkcióját a baden-württenbergi Sinsheim világhírű wellnesközpontja legalább 160 négyzetméteres, négy szintes szaunájában zajló Sauna Aufguss 2015 versenyen.



A hazai kvalifikációs verseny első helyezettje retro-party címmel mutatta be bő tíz perces programját a világverseny első napján. A ’70-es ’80-as éveket idéző öltözékben - bőszárú farmer, pöttyös ing, alatta hálóanyagból készült atléta, tornacipő - , a németek és persze a hazaiak fülének is kedves Nena, Boney’M, Modern Talking népszerű számaira izzasztotta közönséget Sándor, akinek törölközőpörgető technikája különösen tetszett a vendégeknek.



Eredmény? Egyelőre erről semmit nem tudni, a zsűri a verseny összes produkcióját végignézi, majd pénteken hirdeti ki, hogy a 80 szaunamesterből ki lesz az a négy, aki bejut a szombati döntőbe.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában