Helyi közélet

2015.09.19. 18:33

Szauna vb - Magyarok nélkül rendezik a döntőt

Sinsheim - Véget ért a magyar csapat számára a szaunamesterek világbajnoksága a németországi Sinsheimben.

Sinsheim - Véget ért a magyar csapat számára a szaunamesterek világbajnoksága a németországi Sinsheimben.

A nemzetközi zsűri döntése alapján egyik magyar sem került a hétvégi döntőbe. A világ minden tájáról érkezett 39 egyéni és 21 páros versenyéből kategóriánként nyolcan mutathatják be produkciójukat a leginkább fürdő- és wellnessközpont tulajdonosaiból álló zsűrinek. Németek, hollandok, olaszok, lengyelek belgák és egy malajziai által alkotott döntnök csoport németeket, hollandokat, olaszokat, lengyeleket, ni meg egy cseh, egy afganisztáni és egy kenyai szaunamestert juttatott a döntőbe.

A zsűri értékelésében elmondta, hogy az elmúlt években hatalmasat lépett előre a szaunaszeánsz-kultúra szerte a világon, valamint ide tényleg a leges legjobbak juthattak el és mutathatták be tudásukat a világ legnagyobb szaunatermében. Ők a szaunametser egyéni adottságai és a produkció közti összhangot, az előadáshoz használt illatanyagokat, a felöntés intenzitását, a törölköző-legyező technikát, valamint az előadás közönségre gyakorolt hatását figyelték leginkább.

A döntőbe jutottak hatalmas fiesztájával zárult az esemény, amelyhez idővel a többi versenyző is csatlakozott.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában