Helyi közélet

2015.09.10. 19:46

Katonadaloktól zengett a debreceni laktanya

Debrecen - A hajdúdorogi Akácos Út Nyugdíjas Klubot különdíjjal jutalmazták, míg a szintén hajdúdorogi Őszidő Kulturális Egyesület megkapta az első díjat a csütörtöki – immár kilencedik alkalommal megrendezett – Katonadalok Fesztiválján, a Hajdú-Bihar Megye és Debrecen Nyugdíjas Szervezeteinek Szövetsége és a Bocskai István Lövészdandár közös rendezvényén.

Debrecen - A hajdúdorogi Akácos Út Nyugdíjas Klubot különdíjjal jutalmazták, míg a szintén hajdúdorogi Őszidő Kulturális Egyesület megkapta az első díjat a csütörtöki – immár kilencedik alkalommal megrendezett – Katonadalok Fesztiválján, a Hajdú-Bihar Megye és Debrecen Nyugdíjas Szervezeteinek Szövetsége és a Bocskai István Lövészdandár közös rendezvényén. A fesztiválon ezúttal Rákóczi Ferenc és Bocskai István korából származó katonadalokat kellett előadnia a résztvevő 11 énekkarnak (Nagyváradról, Nagyszalontáról is érkeztek).

A második helyet a hajdúszoboszlói Derűs Alkony Nyugdíjas Klubnak, a harmadikat a tiszacsegei Nyugdíjas Tűzoltó Dalárdának ítélték. Egyéni elismeréseket is átadtak, így díjazták Sebestyén Miklóst (Hajdúnánás), Koleszár Józsefnét (Nyíregyháza) és Szilágyi Ibolyát (Nagyvárad).

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában