Helyi közélet

2015.09.14. 13:50

Jó és gonosz harca a Főnixben: jön a Lord of the Dance!

Debrecen - A show-t október 21-én, szerdán este 19 órától láthatják Debrecenben.

Debrecen - A show-t október 21-én, szerdán este 19 órától láthatják Debrecenben.

Idén folytatódik a világ legnépszerűbb tánc-show-ja, a Lord of the Dance sikersorozata! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Mic­hael Flatley koreografálta előadást 1996-os bemutatása után tavaly teljesen megújították. A Lord of the Dance – Dangerous Games merészen eltávolodik az eredeti produkciótól; középpontjában a tánc és a művészet áll, amit a hihetetlen látvány és a több évtizedes tapasztalat erősít. A lélegzetelállító, új táncokat korszerű vizuális, 3D- és fénytechnikával ötvözték, az új hangzásnak és a látványos kosztümöknek köszönhetően egy vadonatúj produkció jött létre!

A „varázslatos kalandnak” nevezett show valójában egy, az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a Jó és a Gonosz klasszikus meséje. A „Kis Lélek” vezeti be a közönséget a történetbe és segít a Tánc Urának megvédeni az embereket a Gonosz ellen. Ám Don Dorcha sokkal erősebb és vadabb lett. Vajon megnyerheti-e a Lord a harcot?

A show egy különleges meglepetést is ígér! A nyitó jelenetben Michael Flatley a kivetítőn egy utazásra hívja a közönséget, melyben bemutatja, hogy honnan is indult ő valaha, és hogyan lett belőle a világ egyik legnagyobb táncosa. Az előadás végén, a híres finálé jelenetben pedig Flatley virtuális mása is megjelenik a 3D-technika segítségével!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában