Helyi közélet

2015.09.16. 09:56

Három körözött román férfi bukott le a határon Nyírábrányban

Nyírábrány - A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei három román férfit is elfogtak, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Nyírábrány - A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei három román férfit is elfogtak, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Nyírábrányi Közúti Határátkelőhelyen 2015. szeptember 15-én 2 óra 11 óra 40 perckor egy 26 éves férfi jelentkezett kilépésre. Az útlevélkezelő az ellenőrzés során megállapította, hogy a román állampolgár ellen az Érdi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki.

Majd 12 óra 10 perckor ismét egy román állampolgár jelentkezett kilépésre a határátkelőhelyen. A 40 éves férfiről kiderült, hogy a francia hatóságok nemzetközi körözést rendelték el ellene bűncselekmény elkövetése miatt.

Később, 21 óra 50 perckor egy újabb, 28 éves román férfi jelentkezett belépésre az ország területére, akinek a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága rendelte el körözését lopás megalapozott gyanúja miatt.

A határrendészek a férfiakat elfogták és a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra előállították őket, majd a 40 éves férfit őrizetbe vették.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában