Helyi közélet

2015.09.22. 14:48

Figyelt a személyzet, nem jött össze a nadráglopás

Debrecen - Két nadrágot akart eltulajdonítani az a 36 éves nő, akit a debreceni rendőrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak.

Debrecen - Két nadrágot akart eltulajdonítani az a 36 éves nő, akit a debreceni rendőrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Aranka debreceni lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 21-én 13 óra körüli időben a gyanúsított bement egy a Kishegyesi úton található ruházati üzletbe, ahol miután az áruvédelmi eszközt eltávolította két nadrágról, a táskájába rejtette azokat. A nő az áruházban észrevette, hogy az egyik alkalmazott követi őt, ezért egy nadrágot az egyik polc alá dobott. A biztonsági őr a boltban visszatartotta a nőt, akinek a táskájából előkerült a másik nadrág, majd a lopásról az őr bejelentést tett a rendőrségre. A helyszínre érkező járőrök a 36 éves helyi lakost elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki B. Arankát, aki az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában