Helyi közélet

2015.08.03. 09:20

Tormaföldről lopott tűzoltó tömlőt

Vámospércs - A vámospércsi rendőrök elfogták azt a 23 éves oroszlányi férfit, aki egy tormaföldről ellopott két tűzoltó tömlőt.

Vámospércs - A vámospércsi rendőrök elfogták azt a 23 éves oroszlányi férfit, aki egy tormaföldről ellopott két tűzoltó tömlőt.

Egy helyi férfi 2015. augusztus 2-án arról értesítette a megyei rendőr-főkapitányságot, hogy a Bagamérban található tormaföldjéről elloptak két tűzoltó tömlőt. A bejelentő elmondta, hogy a lopást előző nap reggel vette észre, majd a településen megkeresett pár helyi lakost, akik közül az egyiknél megtalálta az egyik eltulajdonított tömlőt.

A vámospércsi rendőrök a bejelentést követően beszerzett adatok alapján azonosították a 23 éves férfit, aki elkövette a lopást. Az oroszlányi lakost a rendőrök Bagamérban elfogták és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt előállították a Vámospércsi Rendőrőrsre, ahol a meghallgatását követően őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában