Helyi közélet

2015.08.06. 13:31

Puskával akart véget vetni a mulatozásnak egy férfi Hajdúsámsonban

Hajdúsámson - A kocsma előtt állók felé lőve igyekezett csitítani a hangzavart. 

Hajdúsámson - A kocsma előtt állók felé lőve igyekezett csitítani a hangzavart. 

Túl hangosan mulatoztak július 26-án éjfélkor a hajdúsámsoni P. József házával szemben lévő kocsmában, ezért a férfi átment, hogy csendre intse a bent lévőket - írja a Zsaru Magazin. Csakhogy az ott lévők nem akartak félbeszakítani a bulit és szóváltásba kerültek a hívatlan vendéggel. P. József ekkor rendőri segítséget kért, de a nyugalom csak néhány percig tartott.

Mint írják, P. József ekkor megragadta légpuskáját és kertjéből többször a kocsma előtt állók felé lőtt. Nem sérült meg senki, viszont  a debreceni Sz. Róbert ezen felbuzdulva odament a szomszéd kerítéséhez és a puska kilógó csövét elkapva, kirántotta a lövöldöző kezéből és háromszor, akkora erővel csapott azzal a kerítésre, hogy a fegyver csöve elhajlott.

A rendőrök mindkét férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. P. József ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, Sz. Róbert pedig garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, mindkét férfi szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában