Helyi közélet

2015.08.15. 10:14

Küldjön hírt! - Szent István Napi Ünnepség Tégláson

Téglás - Augusztus 19-én 14 órától 20 óráig tart majd a Szent István Napi Ünnepség Tégláson, melynek helyszíne a város központjában lévő, újonnan átalakított park lesz.

Téglás - Augusztus 19-én 14 órától 20 óráig tart majd a Szent István Napi Ünnepség Tégláson, melynek helyszíne a város központjában lévő, újonnan átalakított park lesz. A rendezvényen a Debreceni Fafaragók Baráti Köre tart látványos fafaragó bemutatót, ahol az érdeklődők bekapcsolódhatnak a fafaragás műveleteibe is. Remek citeramuzsikát szolgáltat majd a Csapókerti Süveg Citerakör és Magyari Ágnes népzenész, a hajdúböszörményi Bíró Olívia népdalokat énekel, verset mond Sigér Dóra, a Téglási Teátristák tagja, mesél Szűcs Virág és Fábián Zsanett. Tóthné Gudász Tünde és Gerhardt Veronika óvodapedagógusok kézműves foglalkozással várják a gyerekeket, de lesz kirakodóvásár és főtt kukorica is. Nagyon látványosnak ígérkezik a Boszniai Samac Folklóregyüttes táncműsora, hiszen ők a másnapi Virágkarneválon is fellépnek majd.

Az új kenyeret a település történelmi egyházainak vezetői szentelik és áldják meg.

- Tompa Tibor Csabáné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában