Helyi közélet

2015.08.18. 14:21

Elhalasztja évadbeharangozó estjét a Csokonai Színház

Debrecen - A Csokonai Színház augusztus 20-ra, az Ady parkba hirdetett évadbeharangozó estjét a városi rendezvények egybeesését elkerülendő augusztus 31-én 20 órától rendezi meg a teátrum társulata.

Debrecen - A Csokonai Színház augusztus 20-ra, az Ady parkba hirdetett évadbeharangozó estjét a városi rendezvények egybeesését elkerülendő augusztus 31-én 20 órától rendezi meg a teátrum társulata. A rendezvényen a Szép estéket, Magyarország! országos évadnyitó gála műsorából láthatnak majd válogatást az érdeklődők. Az augusztus 29-i gála nemcsak a teátrum másfél évszázadának kiemelkedő korszakait, neves igazgatóinak és színművészeinek emlékét idézi meg, hanem ízelítőt kínál a jubileumi évad műsorából is.

Azok, akik augusztus 31-én ellátogatnak az Ady parkba, a Rómeó és Júlia, Az özvegy Karnyóné s két szeleburdiak és a Made in Hungária egy-egy részletét, jelenetét nézhetik meg, míg a színháztörténet fontos időszakaira, eseményeire versekkel, monológokkal is emlékezik a színház.

A nyár folyamán hét alkalommal várták a közönséget színház művészei, elsősorban a sanzonok, a jazz, az opera és a kortárs műfajokkal ötvözött népzene rajongóit.

A programsorozat ingyenes.

- Vajland Judit -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában