Helyi közélet

2015.07.26. 08:27

Kun Zsanett Szoboszlón is koronát kapott!

Hajdúszoboszló - Kun Zsanettet, a Debreceni Egyetem környezetgazdálkodási szakán tanuló fehérgyarmati lányt választotta a zsűri a Hajdúság szépének, és ő képviselheti Hajdú-Bihart az Alpok-Adria szépségverseny országos döntőjében.

Hajdúszoboszló - Kun Zsanettet, a Debreceni Egyetem környezetgazdálkodási szakán tanuló fehérgyarmati lányt választotta a zsűri a Hajdúság szépének, és ő képviselheti Hajdú-Bihart az Alpok-Adria szépségverseny országos döntőjében.

Tizenkét gyönyörű hölgy mutatta meg bájait a Hungarospa kalózhajó színpadán szombat délután a Hajdúság Szépe 2015, valamint a Miss Alpok Adria szépségverseny területi döntőjén. A szervező, Katona Erzsébet, az egyik divatstúdió vezetője készítette fel a lányokat a megmérettetésre, amelynek évek óta ideális helyszíne a szoboszlói strand. A közönség ezúttal is a hatalmas medence hűvös vizéből szemlélte a szépségversenyt.

A szerte a megyéből érkezett 12 szépség a begyakorolt koreográfia szerint előbb koktélruhában vonult a közönség elé, ám mielőtt elhagyták a színpadot, néhány mondatban bemutatkoztak. A strand közönsége természetesen a helyszínhez illő öltözékben, tehát a furdőruhában történő bemutatkozást várta a legjobban, ha csak más ok miatt nem is, hiszen itt láthatott legtöbbet a versenyzők testéből.

A szépségek színpadi szereplését követően a zsűri pontokat számolni vonult vissza a kalózhajó kabinjába, miközben a színpadot Bebe vette birtokba. A népszerű énekes ha dalra nem is, de ütemes tapsra fakasztotta a rengeteg nézőt.

Sok mozgás, kevés só

Kun Zsanett, a verseny győztese már rutinos szépségverseny résztvevőnek számít, hiszen a szombati volt az ötödik megmérettetése. – Barátaim biztatására indultam el ezen a versenyen, és nem számítottam rá, de mertem remélni, hogy első helyen végzek, hiszen nagyon szépek a lányok. Ám ami a legfontosabb, kitűnően éreztük magunkat – válaszolta kérdésünkre, majd azzal folytatta, hogy tudatosan készült erre a versenyre. – A sport, a kézilabda miatt központi helyen áll az életemben, és olykor edzőterembe is eljárok. Emellett a táplálkozásra is odafigyelek, kevés só és cukor, de sok fehérje. Környezetgazdálkodási szakos hallgatója vagyok a Debreceni Egyetemnek, és ha elvégzem, szeretnék Debrecenben maradni. Közel áll hozzám a jótékonykodás, alapítványokat szeretnék támogatni, esetleg egy állatmenhelyet működtetnék.

HBN-KZS


A verseny legjobbjai

1. Kun Zsanett (23) Fehérgyarmat

2. Pinczés Nikolett (19) Debrecen

3. Maka Karolina (18) DebrecenKözönségdíjas: Szabó Evelin (18) Derecske


HBN|Fotók: Derencsényi István


Debrecen - Telt ház és gyönyörű lányok fogadták a pénteken este Grand Casinóba látogatókat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában